Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 17-18-19-20-21

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 17, Επεισοδιο 18, Επεισοδιο 19, Επεισοδιο 20, Επεισοδιο 21. Στο νοσοκομειο φτανει η Δρ. Ελα, μια εμπειρη καρδιοχειρουργος, για να συνεργαστει με τον Δρ. Φερμαν σε μια πολυ ιδιαιτερη περιπτωση ασθενη. Στο συντομο διαστημα που θα περασει στο νοσοκομειο Μπερχαγιατ θα πετυχει πολλα.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 17

Ο Φερμαν πιστευει οτι υπαρχει τροπος να μη χασει η Ναζλι τη δουλεια της εξαιτιας του λαθους της. Για να γινει ομως αυτο, η ευθυνη θα πρεπει να πεσει εξ’ ολοκληρου στο νοσοκομειο και τη διοικηση του. Για να σωσει τη Ναζλι, ο Φερμαν θα πρεπει να πληγωσει ανεπανορθωτα την Μπελιζ, τη γυναικα που αγαπα πανω απ’ ολα. Εντωμεταξυ, οι νοσηλευτριες του νοσοκομειου βοηθουν τον Αλι να βρει ενα ωραιο δωρο για τη Ναζλι, που ελπιζει πως θα την κανει να νιωσει καλυτερα. Εκεινη ομως δεν μπορει να σκεφτει τιποτα αλλο, εκτος απο τη στιγμη της απολογιας της, η οποια ερχεται την επομενη μερα. Η σταση της Ναζλι, τις τελευταιες στιγμες πριν δωσει την απολογια της, βοηθα τον Φερμαν να παρει την αποφαση του. Της προσφερει τη λυση για να σωθει, θυσιαζοντας το καλο ονομα του νοσοκομειου και την υποληψη της Μπελιζ. Ισως ομως τελικα να μην χρειαστει να κινδυνευσει καμια απο τις δυο τους. Ο Αλι θα κανει και παλι το θαυμα του.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 18

Ο Φερμαν δεν μπορει να κρυψει απο την Μπελιζ την αποφαση του να τη θυσιασει για χαρη της Ναζλι. Η εμπιστοσυνη μεταξυ τους πληττεται ανεπανορθωτα και η σχεση τους δεν θα ειναι ποτε ξανα οπως πρωτα. Σαν να μην εφτανε αυτο, ο Φερμαν αναλαμβανει στο νοσοκομειο ενα περιστατικο που θα τον συνταραξει, καθως τον αναγκαζει να αγγιξει ξανα μια δικη του κρυφη πληγη. Ο Αλι, αν και δεν ξερει ακριβως τι συμβαινει στον Φερμαν, προσπαθει να τον βοηθησει, καθως προκειται για ενα θεμα με το οποιο εχει προσωπικη εμπειρια. Ομως ο Φερμαν δεν ειναι ακομη ετοιμος να χαλαρωσει τις αμυνες του. Εντωμεταξυ, η Ναζλι και ο Ντεμιρ αναλαμβανουν ενα περιστατικο που απο απλο τροχαιο εξελισσεται σε κατι πολυ πιο περιπλοκο. Μια οικογενειακη τραγωδια που εχει ιατρικη εξηγηση, αλλα δεν παυει να ειναι επωδυνη για ολους τους εμπλεκομενους.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 19

Με την Μπελιζ να εχει εξαφανιστει απο το νοσοκομειο για να ειναι μακρια απο τον Φερμαν, η Κιβιλτσιμ βρισκει την ευκαιρια να την επισκιασει. Δεν εχει εγκαταλειψει ακομα την ιδεα να της παρει το νοσοκομειο απο τα χερια της, με οποιον τροπο χρειαστει. Εντωμεταξυ, φευγοντας απο το νοσοκομειο, ο Αλι δεχεται βιαιη επιθεση απο τους εξοργισμενους συγγενεις ενος ασθενη που δεν ηταν καν δικο του περιστατικο. Ο Φερμαν μπαινει στη μεση και τον σωζει απο τα χειροτερα, ακριβως οπως εκανε παντα για τον Αλι ο αδελφος του οταν ηταν παιδια. Αυτη ειναι η αφορμη που χρειαζοταν: ο Φερμαν αποκαλυπτει επιτελους το μεγαλυτερο και πιο επωδυνο μυστικο του στον καινουργιο του αδελφο, τον Αλι. Φυσικα, στο νοσοκομειο θα πρεπει να συνεχισουν να ειναι μονο συναδελφοι, δεν γινεται αλλιως. Ομως τα γεγονοτα της προηγουμενης νυχτας αλλαξαν και τους δυο τους για παντα.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 20

Ο Αλι προσπαθει να συμφιλιωθει με το γεγονος οτι η απολυτη αληθεια δεν ειναι παντα η καλυτερη στρατηγικη. Το ιδιο συνειδητοποιει σιγα σιγα και ο Φερμαν. Τωρα που εκανε την αρχη με τον Αλι, νιωθει ετοιμος να εμπιστευτει το μυστικο του και στην Μπελιζ. Ομως εκεινη, αν και εκτιμα την ειλικρινεια και τη μεγαλη καρδια του, συνειδητοποιει οτι ισως να μην μπορεσει ποτε να ειναι πραγματικα η πρωτη προτεραιοτητα στη ζωη του. Η Ναζλι νομιζει πως ο Φερμαν και η Μπελιζ μαλωνουν εξαιτιας της, επειδη εκεινος προσπαθησε να σωσει αυτη αντι για την αγαπημενη του. Ακομη δεν μπορει να ξεκαθαρισει μεσα της τι ακριβως ειναι αυτο που νιωθει για τον Φερμαν. Το ιδιο μπερδεμενος ειναι και ο Αλι, που δυσκολευεται να φερθει στον Φερμαν με ψυχρο επαγγελματισμο οπως ο ιδιος του ζητησε. Ωστοσο, για να γινει καλος γιατρος θα πρεπει να μαθει και να λεει ψεματα και να κραταει μυστικα, οσο δυσκολο κι αν ειναι.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 21

Η Κιβιλτσιμ ανακοινωνει στο προσωπικο οτι το βραδυ ειναι ολοι καλεσμενοι στο φιλανθρωπικο γκαλα που εχει οργανωσει για να προσελκυσει νεους χορηγους και υποστηρικτες. Εντωμεταξυ, στο νοσοκομειο φτανει η Δρ. Ελα, μια εμπειρη καρδιοχειρουργος, για να συνεργαστει με τον Δρ. Φερμαν σε μια πολυ ιδιαιτερη περιπτωση ασθενη. Στο συντομο διαστημα που θα περασει στο νοσοκομειο Μπερχαγιατ θα πετυχει πολλα. Θα βρει τη μοναδικη λυση για να σωθει το σπανιο περιστατικο που εχει ερθει για να βοηθησει. Θα πεισει τον Φερμαν, ο οποιος πονα ακομα για τον χωρισμο του με την Μπελιζ, να εμπιστευτει και εκεινη και τις δυναμεις του. Αλλα θα καταφερει και να δωσει στον Αλι την αυτοπεποιθηση που του χρειαζεται για να μπορεσει να ερθει το βραδυ στο γκαλα, παρα τους φοβους του. Την τελευταια στιγμη ομως, ο Αλι δεχεται ενα φοβερο πληγμα. Χανει το πιο πολυτιμο απο τα υπαρχοντα του, το οποιο παιρνει παντα μαζι του και δεν αποχωριζεται ποτε. Αυτο που του θυμιζει την υποσχεση που εδωσε στον αδελφο του οταν ηταν παιδια, και του δινει μεχρι και σημερα το κουραγιο να αντιμετωπισει τον κοσμο. Χωρις αυτο, πως θα τα καταφερει;