Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 22-23-24-25-26

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 22, Επεισοδιο 23, Επεισοδιο 24, Επεισοδιο 25, Επεισοδιο 26. Στο νοσοκομειο καταφτανει ενα επειγον περιστατικο, με πρωταγωνιστη εναν νεαρο που ρισκαρε τη ζωη του για να σωσει μια αγνωστη του γυναικα. Η πραξη του θα κανει τους παντες να σκεφτουν τι σημαινει ηρωισμος, ακομα και τον ως συνηθως κυνικο Φερμαν.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 22

Η Ναζλι εχει πολλα να σκεφτει, για να ξεδιαλυνει τι ακριβως ειναι αυτο που νιωθει για τον Αλι. Το επομενο περιστατικο που θα αναλαβει, αν και τραγικο, θα τη βοηθησει να δει τα πραγματα πιο ξεκαθαρα. Η πιο στενη της φιλη ερχεται στο νοσοκομειο και απ’ ο,τι ολα δειχνουν δεν εχει περιθωρια επιβιωσης. Γι αυτο, αναγκαζει τη Ναζλι να της υποσχεθει πως θα φροντισει τον αντρα της οταν ολα τελειωσουν, ακομα και σαν συντροφος του. Η Ναζλι δεν μπορει να το δεχτει. Σκεφτεται ομως μονο τη φιλη της η ειναι καποιος αλλος που την εμποδιζει; Ωσπου να σιγουρευτει, πρεπει να φερθει πολυ προσεκτικα. Ομως ο Αλι παραξενευεται απο την αποτομη αλλαγη στη συμπεριφορα της και ζητα τη συμβουλη του Δρ. Αντιλ. Εχει ακομη να μαθει πολλα και τα καινουργια συναισθηματα που ξυπνουν μεσα του τον μπερδευουν ακομα περισσοτερο.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 23

Ο Αλι νιωθει πιο χαμενος απο ποτε, αφου για πρωτη φορα ολες οι ιατρικες γνωσεις του κοσμου δεν μπορουν να τον βοηθησουν να λυσει το μεγαλυτερο γι αυτον μυστηριο: τα συναισθηματα της Ναζλι. Ομως η δουλεια δεν μπορει να σταματησει για κανεναν, και ο Τανζου του επιφυλασσει μια πολυ ευχαριστη εκπληξη. Θα τον εμπιστευτει να αναλαβουν μαζι ενα περιστατικο τοσο σπανιο, που εμφανιζεται κυριολεκτικα μονο μια φορα στις 100.000! Εν τω μεταξυ, η Ναζλι εξομολογειται στην Ατσελια ολους τους κινδυνους που βλεπει να παραμονευουν αν αποφασισει να ακολουθησει την καρδια της. Χρειαζεται περισσοτερο χρονο για να παρει ενα τοσο μεγαλο ρισκο. Η Μπελιζ επιτελους τα ξαναβρισκει με τον Φερμαν και η νεα της αισιοδοξια για τη ζωη την οδηγει σε μια ριψοκινδυνη αποφαση. Να χρησιμοποιησει το πλεονασμα των χρηματων που συγκεντρωθηκαν στο φιλανθρωπικο γκαλα του νοσοκομειου για να ανοιξει μια δωρεαν κλινικη για απορους.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 24

Η Κιβιλτσιμ, εξοργισμενη απο τις πρωτοβουλιες της Μπελιζ, καταστρωνει το πιο σατανικο εως τωρα σχεδιο της για να παρει στα χερια της τον ολοκληρωτικο ελεγχο του νοσοκομειου. Η Ναζλι επιτρεπει επιτελους στον εαυτο της να παψει να σκεφτεται και να αρχισει απλως να νιωθει. Ο Αλι προαισθανεται πως κατι πολυ σημαντικο παει να γεννηθει για πρωτη φορα στη ζωη του. Ταυτοχρονα, καταφερνει να βρει τη λυση σε μια πολυ δυσκολη υποθεση, ομως η επιτυχια δεν τον γεμιζει πια με τον ιδιο τροπο. Ξαφνικα, κατι τον τραβαει πισω. Απο μικρος ενιωθε πως ηταν εμποδιο για τον αδελφο του και βαρος για την οικογενεια του και τωρα αυτα τα συναισθηματα επιστρεφουν. Δε θα ηθελε ποτε να γινει βαρος στη Ναζλι. Πως θα μπορεσει να συνεχισει;

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 25

Ο Δρ. Αντιλ κανει στον Αλι ενα πολυ μεγαλο δωρο που θα μεινει στην καρδια του για παντα. Κατι που θα διαλυσει το φοβο του πως παντα επιβαρυνει τους αλλους. Γεματος με νεα αυτοπεποιθηση, ο Αλι καταφερνει να βρει και παλι τη λυση στο περιστατικο με τις σιαμαιες διδυμες, το οποιο βρισκοταν στο πιο τραγικο αδιεξοδο. Η επομενη υποθεση θα ειναι εξισου δυσκολη, αφου αφορα μια οκταχρονη, τη Μπετους, που χρειαζεται μεταμοσχευση. Δοτης του μοσχευματος ειναι η αδελφη της, ο μονος ανθρωπος που εχει στη ζωη, καθως τα κοριτσια εχουν χασει τους γονεις τους. Ο Αλι επηρεαζεται τοσο πολυ απο την ιστορια της Μπετους που αποφασιζει πως πρεπει οπωσδηποτε να τη χειρουργησει ο ιδιος. Μενει μονο να πειστει γι αυτο και ο Φερμαν.

Στον ρολο της Μπετους, η Μπερεν Γκοκγιλντιζ (η Οϊκιου, πρωταγωνιστρια της σειρας “Η κορη μου”)

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 26

Στο νοσοκομειο καταφτανει ενα επειγον περιστατικο, με πρωταγωνιστη εναν νεαρο που ρισκαρε τη ζωη του για να σωσει μια αγνωστη του γυναικα. Η πραξη του θα κανει τους παντες να σκεφτουν τι σημαινει ηρωισμος, ακομα και τον ως συνηθως κυνικο Φερμαν. Εν τω μεταξυ, χωρις να την παρουν ειδηση, η μικρη Μπετους μαθαινει οτι ο δοτης του μοσχευματος που χρειαζεται δεν ειναι αλλος απο την αδελφη της. Προκειμενου να βαλει σε τετοιο κινδυνο το πιο αγαπημενο της προσωπο, προτιμα να ρισκαρει τη ζωη της και να το σκασει απο το νοσοκομειο για να μη γινει ποτε η μεταμοσχευση που χρειαζεται. Ο Αλι, που επροκειτο να τη χειρουργησει, ειναι συντετριμμενος. Αυτο το κοριτσι μοιαζει να τον καταλαβαινει ακομα και χωρις να μιλουν. Που να κρυβεται τωρα;

Στον ρολο της Μπετους, η Μπερεν Γκοκγιλντιζ (η Οϊκιου, πρωταγωνιστρια της σειρας “Η κορη μου”)