Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 12-13-14-15-16

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 12, Επεισοδιο 13, Επεισοδιο 14, Επεισοδιο 15, Επεισοδιο 16. Ο Αλι αποδεικνυει οτι εχει αρχισει σιγα σιγα να ωριμαζει και να μαθαινει τα μυστικα της επικοινωνιας με τους αλλους. Εξαλλου, αυτα που βλεπουν τα δικα του ματια δεν μπορει να τα αντιληφθει κανεις αλλος με τον δικο του αμεσο τροπο.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 12

Για τον Δρ. Αντιλ ειναι μια πολυ ξεχωριστη μερα, που φερνει μαζι της ενα χειμαρρο δυσαρεστων αναμνησεων απο τα παλια του λαθη. Η Ναζλι ειναι ακομη συντετριμμενη για το δικο της λαθος. Ο Αλι νιωθει κι αυτος τυψεις για τον τροπο που αντεδρασε σε μια κρισιμη στιγμη, αλλα και επειδη δεν μπορεσε να πει ψεματα για να την καλυψει. Και οι δυο θα πρεπει να μαθουν να ζουν με αυτο το μεγαλο βαρος. Τουλαχιστον η Ναζλι τον προτιμα οπως ειναι, ειλικρινη μεχρι παρεξηγησεως. Εντωμεταξυ, οι μηχανορραφιες της Κιβιλτσιμ και του Τανζου αποδιδουν καρπους και τον Αλι τον περιμενει μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη. Μπορει οι συναδελφοι του στο νοσοκομειο να τον εχουν λιγο πολυ αποδεχθει, ομως δεν ισχυει παντα το ιδιο και για τους υπολοιπους ανθρωπους που ερχονται σε επαφη μαζι του. Οσοι δεν τον γνωριζουν καλα δεν μπορουν να καταλαβουν ουτε την ιδιαιτεροτητα ουτε το πραγματικο του ταλεντο. Μια τετοια περιπτωση παρεξηγησης εχει λαβει τωρα μεγαλη δημοσιοτητα. Και το νοσοκομειο ειναι αναγκασμενο να δρασει, καλωντας τον επισημως να δωσει εξηγησεις.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 13

Ο Αλι γινεται το επικεντρο ενος διπλου θαυματος. Ενας ασθενης παιρνει τη σωστη αποφαση για το μελλον του χαρη στην αγαπη της γυναικας του και ο Αλι κερδιζει απο αυτους την προοπτικη και την ελπιδα που του χρειαζεται για το δυσκολο καθηκον που τον περιμενει. Ταυτοχρονα, καταφερνει να μεταδωσει το θαρρος του σε εναν αλλο συνανθρωπο του, που εχει να παρει τη δικη του δυσκολη αποφαση. Ερχεται ομως η ωρα της επισημης απολογιας του στο Διοικητικο Συμβουλιο του νοσοκομειου. Ενω η Κιβιλτσιμ και ο Τανζου ειναι αποφασισμενοι να τον ξεφορτωθουν και σχεδον σιγουροι πως θα τα καταφερουν, ενας απροσδοκητος συμμαχος παρουσιαζεται και αλλαζει τα παντα. Δυστυχως, το θαυμα δεν κρατα πολυ για τον Αλι. Μπορει να μην εχασε τη θεση του στο νοσοκομειο, ομως το μελλον του φαινεται πως παιρνει μια νεα κατευθυνση. Μακρια απο το ονειρο του και μακρια απο τη Ναζλι.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 14

Η Κιβιλτσιμ αναγκαζει την Μπελιζ να συνεργαστουν στα διοικητικα της καθηκοντα, καθως πρεπει συντομα να παραδωσουν μια σημαντικη αναφορα για τα οικονομικα και τη γενικη λειτουργια του νοσοκομειου. Εντωμεταξυ, η επιρροη του Αλι πανω στους υπολοιπους γιατρους, αλλα και η απουσια του απο το χειρουργειο, αρχιζουν να γινονται πολυ εμφανεις. Οταν τα πραγματα γινονται πολυ δυσκολα, αναγκαζονται να ζητησουν τη βοηθεια του για να φτασουν στη σωστη διαγνωση. Οπως παντα, τα καταφερνει αψογα. Δυστυχως ομως, δεν μπορουν ακομα να τον εμπιστευτουν στο χειρουργειο. Για πρωτη φορα, ο Αλι συνειδητοποιει οτι κανεις, ουτε ο Δρ. Αντιλ, ουτε η Ναζλι, δεν μπορει να δωσει γι’ αυτον τις δικες του μαχες. Το ονειρο του να γινει καλος χειρουργος θα πρεπει να περιμενει ωσπου να ειναι πραγματικα ετοιμος.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 15

Το νοσοκομειο Μπερχαγιατ δεχεται να αναλαβει μια πολυ ασυνηθιστη υποθεση γεματη κινδυνους για τη ζωη ενος ασθενη. Θα ειναι μια ευκαιρια να σωθει ενας ανθρωπος καταδικασμενος σχεδον σε βεβαιο θανατο, να εκπαιδευτουν οι γιατροι του νοσοκομειου σε κατι εντελως ξεχωριστο και οι χορηγοι να πειστουν για την καλη δουλεια που γινεται εκει. Η Ναζλι αλλα και ο Φερμαν ανησυχουν για τον Αλι τωρα που βρισκεται στο παθολογικο εργαστηριο και οχι μαζι τους στο χειρουργειο. Ειδικα η Ναζλι, που παλευει μεσα της να βρει πως πρεπει να τον αντιμετωπιζει απο δω και περα. Ξερει πως πρεπει να παψει να τον προστατευει σαν να ειναι παιδι. Ομως γιατι ξαφνικα δεν μπορει να σταματησει να τον ψαχνει παντου και τωρα τελευταια νιωθει τοσο αμηχανα κοντα του; Ο Αλι εμπιστευεται το ενστικτο του για να λυσει, εστω και απο το εργαστηριο, μια υποθεση με ελαχιστα στοιχεια. Μια υποθεση προσωπικη και επωδυνη για την Μπελιζ, αφου αφορα το νεογεννητο μωρο μιας στενης φιλης της.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 16

Ο Αλι αποδεικνυει οτι εχει αρχισει σιγα σιγα να ωριμαζει και να μαθαινει τα μυστικα της επικοινωνιας με τους αλλους. Εξαλλου, αυτα που βλεπουν τα δικα του ματια δεν μπορει να τα αντιληφθει κανεις αλλος με τον δικο του αμεσο τροπο. Ο Δρ. Φερμαν αναγκαζεται να παραδεχτει τις προοδους του Αλι και του επιτρεπει να γυρισει πισω στο χειρουργειο! Το γεγονος απαιτει εορτασμο κι ετσι ο Αλι μαζι με ολους τους συναδελφους του, ακομα και τον Δρ. Αντιλ, βγαινουν να το γλεντησουν! Η επομενη μερα ομως επιφυλασσει μια δυσαρεστη εκπληξη για τη Ναζλι. Το νοσοκομειο Μπαρχαγιατ δεχεται επισκεψη απο εκπροσωπους του Υπουργειου Υγειας. Θελουν να ερευνησουν ολα οσα συνεβησαν τη νυχτα που μια γυναικα εχασε τη ζωη της απο λαθος της Ναζλι. Ο Αλι ανησυχει πολυ για το τι θα της συμβει και προσπαθει να βρει κατι που θα την κανει να νιωσει καλυτερα.