Ο ΓΙΑΤΡΟΣ: Επεισόδιο 7-8-9-10-11

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 7, Επεισοδιο 8, Επεισοδιο 9, Επεισοδιο 10, Επεισοδιο 11. Ο Αλι γινεται μαρτυρας ενος τραυματικου γεγονοτος, ομως επιστρεφει κατευθειαν για δουλεια χωρις να δωσει στον εαυτο του τον χρονο που χρειαζεται για να το επεξεργαστει. Ο Δρ. Αντιλ ανησυχει γι’ αυτον και, παρα τις διαμαρτυριες του και τις διαβεβαιωσεις του οτι ειναι καλα, στελνει τον Αλι στην ψυχολογο του νοσοκομειου για μια δευτερη γνωμη.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 7

Ο Αλι ερχεται αντιμετωπος με τον χειροτερο του εφιαλτη: το ενδεχομενο να χαθει ενα μικρο παιδι χωρις να μπορει να κανει τιποτα για να το βοηθησει. Αποφασιζει να ριχτει στη μελετη, αναζητωντας απελπισμενα εστω και μια περιπτωση να υπαρχει ελπιδα για τον μικρο ασθενη που εχει αγαπησει τοσο πολυ. Και τη βρισκει! Δηλαδη ειναι σιγουρος οτι την εχει βρει, ομως κανεις δεν τον εμπιστευεται αρκετα για να τον ακουσει, εκτος απο τον Δρ. Αντιλ. Με τη βοηθεια του και την καιρια παρεμβαση της Ναζλι, αποδεικνυεται οτι ο Αλι ειχε δικιο, για ακομα μια φορα! Εντωμεταξυ, αποκαλυπτεται οτι ο Φερμαν ειπε ψεματα στην Μπελιζ για το που περασε ολοκληρη την ημερα της αδειας του απο το νοσοκομειο. Οι φημες για συννεφα στη σχεση τους εξαπλωνονται στο νοσοκομειο και η Κιβιλτζιμ δεν χανει ευκαιρια να εκνευρισει ακομα περισσοτερο την Μπελιζ. Ομως που ειχε παει τελικα ο Φερμαν;

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 8

Ενα τρομερο ατυχημα φερνει ξαφνικα δεκαδες βαρια τραυματιες στα επειγοντα περιστατικα. Ολοι οι γιατροι καλουνται να αντιμετωπισουν οποιο περιστατικο προλαβαινουν και ο Αλι πανικοβαλλεται. Ευτυχως γρηγορα ανακτα την αυτοκυριαρχια του και κανει αυτο που πρεπει. Ωστοσο, οι μεγαλες εντασεις φερνουν αναποφευκτα και συγκρουσεις αναμεσα στους γιατρους. Ακομα χειροτερα, οι τραγωδιες των ασθενων διαδεχονται η μια την αλλη με καταιγιστικο ρυθμο. Οι πρωτες δυσκολες ωρες περνουν και αφηνουν πισω τους καποιες χαραμαδες ελπιδας για ορισμενους ασθενεις, αλλα και καποιες δυσκολες αποφασεις για τις οικογενειες τους. Ο Αλι παιρνει κι αυτος μια δυσκολη αποφαση, για να προστατευσει τη Ναζλι απο τις συνεπειες ενος μεγαλου λαθους της. Ομως ο μονος ανθρωπος στον οποιο δεν μπορει ποτε να πει ψεματα ειναι ο Δρ. Αντιλ.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 9

Μολις τα πραγματα ηρεμουν μετα τη μεγαλη καταιγιδα, ερχονται στην επιφανεια τα λαθη και οι παραλειψεις των γιατρων που αναγκαστηκαν να δουλεψουν μεσα σε τοσο μεγαλη πιεση. Ολοι αναγνωριζουν στον Αλι πως καταφερε αψογα να σταθει στο υψος των περιστασεων, ομως ο ιδιος νιωθει τρομερες τυψεις που αποκαλυψε το λαθος της Ναζλι. Νιωθει βεβαια και κατι αλλο γι’ αυτη. Κατι που θα χρειαστει τη βοηθεια του Αντιλ για να αναγνωρισει και να παραδεχτει! Εντωμεταξυ, η Μπελιζ εχει να αντιμετωπισει παλι το μεγαλο προβλημα της χρηματοδοτησης του νοσοκομειου, αλλα και την Κιβιλτζιμ που δεν χανει την ευκαιρια να επεμβει σε ολα. Και αυτη τη φορα, η ιδεα της Κιβιλτζιμ θα βαλει την Μπελιζ σε ενα μεγαλο ηθικο διλημμα. Ο Αλι βρισκεται και παλι αναμεσα στους ασθενεις που ο ιδιος εχει μεγαλυτερη αναγκη να θεραπευσει: τα παιδια. Ομως αυτη τη φορα εχει μπροστα του ενα διπλο προβλημα. Απο τη μια, ενα παιδι που μπορει να θυσιασει κατι και να γινει καλα, αλλα η μητερα του δεν θελει αυτη τη θυσια. Απο την αλλη, μια μητερα που ειναι ετοιμη να θυσιασει τα παντα για το παιδι της, ομως αυτο δεν μπορει με τιποτα να σωθει. Θα καταφερει ο Αλι να δωσει τη λυση;

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 10

Ο Αλι κανει ακομα μια φορα το θαυμα του. Χαρη στην πιστη του στο αδυνατο, δινει στον Φερμαν την αυτοπεποιθηση που χρειαζεται για να επιχειρησει μια επεμβαση με ελαχιστες πιθανοτητες επιτυχιας. Χαρη στη μοναδικη του ικανοτητα να επικοινωνει με τα παιδια, καταφερνει να πεισει μια μητερα να κανει το σωστο για τον γιο της, και τον γιο της να της συγχωρησει τα τεραστια λαθη της. Στο τελος, το ονειρο βγαινει αληθινο και για τους δυο μικρους ασθενεις που ειχαν την τυχη να μπουν στο νοσοκομειο Μπερχαγιατ και να συναντηθουν με τον Αλι. Εντωμεταξυ, η Ναζλι δεν μπορει να αποφυγει αλλο τις συνεπειες του λαθους της. Οχι μονο εξαιτιας του Ταντζου, ο οποιος δεν την αφηνει σε ησυχια, αλλα και εξαιτιας της δικης της συνειδησης, που την κυνηγα και δεν την αφηνει πια να δουλεψει.

Ο Γιατρος η ιστορια ενος θαυματος Επεισοδιο 11

Ο Αλι γινεται μαρτυρας ενος τραυματικου γεγονοτος, ομως επιστρεφει κατευθειαν για δουλεια χωρις να δωσει στον εαυτο του τον χρονο που χρειαζεται για να το επεξεργαστει. Ο Δρ. Αντιλ ανησυχει γι’ αυτον και, παρα τις διαμαρτυριες του και τις διαβεβαιωσεις του οτι ειναι καλα, στελνει τον Αλι στην ψυχολογο του νοσοκομειου για μια δευτερη γνωμη. Εντωμεταξυ, ο Ταντζου επιμενει να κανει τη ζωη της Ναζλι δυσκολη, αναθετοντας της το μοναδικο ειδος ασθενη που δεν μπορει να αντεξει: εναν αντρα εθισμενο στα ναρκωτικα. Η Κιβιλτζιμ κανει ενα σπανιο πρωτο βημα συμφιλιωσης με την Μπελιζ, παντα ομως με τους δικους της ορους. Η Μπελιζ το εκτιμα, ομως καποια πραγματα δεν θα μπορεσουν ποτε να αλλαξουν μεσα της.