ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110-111-112-113

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 110, Επεισοδιο 111, Επεισοδιο 112, Επεισοδιο 113. Ο αρραβωνας της Δροσως με τον Ιορδανη οριστικοποιειται και η Ασημινα χανει τον κοσμο κατω απ’ τα ποδια της. Η Μυρσινη ομως δεν ειναι διατιθεμενη να μεινει με σταυρωμενα τα χερια.

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 110

Η Ελενη αρνειται να εγκαταλειψει το σπιτι και την περιουσια της παρα τη δικαστικη αποφαση. Ο Κυπραιος ειναι διπλα της και τη στηριζει. Ο Νικηφορος προσπαθει να επισπευσει τη δημοσιευση της εκθεσης, βλεποντας πως και η Ασημινα αγωνια για το αποτελεσμα. Ο Μελετης προχωραει το σχεδιο του και μαζι με την Πηνελοπη ετοιμαζονται να κλεφτουν. Θα προλαβουν να φυγουν πριν ανακαλυψουν την κλοπη των χρηματων στο σπιτι των Σεβαστων; Η Θεοδοσια εκπληκτη, καταλαβαινει πως τα χρηματα που πηρε για το διαζυγιο ειναι απο τον Κωνσταντη. Ποιες ειναι οι πραγματικες προθεσεις του Κωνσταντη; Ο Δουκας εκβιαζει τον Τολλια για να στηριξει και παλι το σχεδιο της βιομηχανικης ζωνης και τα συμφεροντα του στην περιοχη. Θα αψηφησει τις απειλες του αυτη τη φορα ο υποψηφιος κοινοταρχης; Η Δροσω συνεχιζει να αρνειται την προταση γαμου του Ιορδανη εκεινος ομως επιμενει και προσπαθει να κερδισει την ευνοια της Ελενης. Πως θα αντιδρασει η Ασημινα οταν η Ελενη της πει πως η Δροσω μπορει να φτιαξει της ζωη της και το παιδι της να εχει πατερα; Ο Νεστορας μοιραζεται με την Ανετ τις υποψιες του για τον Κυπραιο. Η Ανετ δεν ειναι σιγουρη για τα στοιχεια που της παρουσιαζει αλλα δεν μπορει να τον βοηθησει περισσοτερο καθως ετοιμαζεται να επιστρεψει στο Παρισι με τον Μελετη. Ο Κυπραιος ομως ανακαλυπτει πως ο Νεστορας τον υποψιαζεται και ο κινδυνος να αποκαλυφθει το παρελθον του ειναι πια ορατος.

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 111

Η Ανετ ενημερωνει τον Δουκα οτι ειδε τον Μελετη και την Πηνελοπη να το σκανε κρυφα μαζι μεσα στη νυχτα. Την ιδια στιγμη, το φορτηγο που πηρε ο Μελετης «τους προδιδει» κι αναγκαζονται να συνεχισουν την αποδραση τους περπατωντας. Ο Φανουρης αποκαλυπτει στον Λαμπρο πως ειδε την Θεοδοσια στο μερος που επεσε η Ελενη κι ο Λαμπρος, οργισμενος, της ζηταει εξηγησεις. Εντωμεταξυ, ο Δουκας με την Ανετ, καταφερνουν να πιασουν τους δυο φυγαδες κι η Πηνελοπη αναγκαζεται ν’ ακολουθησει τη διαταγη του πατερα της…Τι θα ζητησει ο Δουκας απο την Πηνελοπη; Θα μαθει ο Κλεομενης τι πηγε να κανει η Πηνελοπη; Ο Κυπραιος ανακοινωνει στην Ελενη πως το σχεδιο της απαλλοτριωσης θα συνεχιστει και της προτεινει να φυγουν απο το χωριο. Ο Δουκας συγκρουεται με τον Μελετη και τον διωχνει απο το Διαφανι, η Ανετ επεμβαινει για να το σταματησει κι αναγκαζεται να αποκαλυψει το μεγαλυτερο μυστικο της ζωης της.

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 112

Ο Νικηφορος και η Ασημινα χανουν την γη κατω απ’ τα ποδια τους, υστερα απ’ την αποφαση της Δροσως να δεχτει την προταση του γαμου του Ιορδανη και να μεγαλωσει εκεινη το παιδι της. Η Μυρσινη γινεται εξαλλη με την εξελιξη αυτη, ομως η Ασημινα δειχνει σημαδια ψυχολογικης παραιτησης γεγονος που ανησυχει τον Νικηφορο. Ο Κυπραιος βρισκει στο προσωπο ενος αντρα απ’ το ενοχο παρελθον του, την λυση, για να μην αποκαλυφθει η πραγματικη του ταυτοτητα στον Νεστορα ενω η Ελενη βρισκει ξανα την αισιοδοξια της υστερα απ’ την δημοσιευση της μελετης του Θεοτοκη. Παραλληλα αυτη η δημοσιευση αναστατωνει το χωριο και προκαλει τον πανικο του Δουκα που κατηγορει ευθεως τον Νικηφορο πως εκεινος κρυβεται πισω απ’ το ξεσκεπασμα του σκανδαλου. Την ιδια στιγμη η Θεοδοσια κανει μια σημαντικη αποκαλυψη στον Λαμπρο σε σχεση με την Ελενη ενω ο Δουκας απειλει γι’ ακομα μια φορα τον Τολλια προκειμενου να στηριξει τα σχεδια του, στην επερχομενη αναμετρηση των υποψηφιων κοινοταρχων. Ο Μελετης καταρρακωμενος απ’ την αποκαλυψη της Ανετ πως ειναι γιος της και μπροστα στη συνειδητοποιηση πως η Πηνελοπη ειναι συγγενης του αποφασιζει να δωσει ενα οριστικο τελος με τραγικες συνεπειες…

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 113

Ο αρραβωνας της Δροσως με τον Ιορδανη οριστικοποιειται και η Ασημινα χανει τον κοσμο κατω απ’ τα ποδια της. Η Μυρσινη ομως δεν ειναι διατιθεμενη να μεινει με σταυρωμενα τα χερια. Κι ενω το χωριο εχει ξεσηκωθει με τη δημοσιευση του αρθρου για τη βιομηχανικη ζωνη, οι τρεις υποψηφιοι κοινοταρχες ερχονται αντιμετωποι στο καφενειο. Θα παρει ο Τολλιας το μερος του Δουκα; H Πηνελοπη ζηταει μπροστα σε ολους διαζυγιο απο τον Κλεομενη…