ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102-103-104-105

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 102, Επεισοδιο 103, Επεισοδιο 104, Επεισοδιο 105. Η Ασημινα πανικοβαλλεται οταν μαθαινει για την πολιορκια του Ιορδανη στην Δροσω, καθως βλεπει μια μελλοντικη απειλη στα σχεδια τους.

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 102

Ο Δουκας αναγκαζεται να παραδεχτει στην Ανετ, πως ο γιος της ειναι ο Μελετης ενω προσπαθει γι’ αλλη μια φορα να την πεισει να επιστρεψει στο Παρισι, ομως η Ανετ ειναι αποφασισμενη να παραμεινει και να διεκδικησει μια θεση στη ζωη του παιδιου της. Μια συζητηση ομως με την Πηνελοπη, θα φερει και παλι την Ανετ σε αδιεξοδο. Παραλληλα η Δροσω αντιλαμβανεται το φλερτ, του Ιορδανη Αλεξανδρη, ενος νεαρου εμπορου υφασματων, ομως δεν του αφηνει περιθωρια προσεγγισης. Ο Νικηφορος καταφερνει να παρει στα χερια του, την περιβοητη μελετη του Θεοτοκη και με την συμπαρασταση της Ασημινας βρισκεται ενα βημα πιο κοντα στο σχεδιο του ν’ ανατρεψει την βιομηχανικη ζωνη. Η Ελενη δεχεται ενα δωρο ιδιαιτερης σημασιας απ’ τον Κυπραιο ενω την ιδια ωρα ο Λαμπρος βρισκεται σ’ ενα δικηγορικο γραφειο προκειμενου να βρει μια λυση, για να παρει διαζυγιο απ’ την Θεοδοσια. Θα καταφερει αυτην τη φορα να ελευθερωθει; Ο Δημητρης παρασερνει τον Κλεομενη σ’ ενα απομονωμενο μερος, προκειμενου να τον ξεμπροστιασει μπροστα στα ματια του Δουκα, του Κωνσταντη και του Μελετη. Θα αποδειχθουν επιτελους οι ισχυρισμοι του Μελετη η η τυχη του Κλεομενη δεν εχει τελειωσει ακομα;

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 103

Ο Κλεομενης σοκαρισμενος, καταλαβαινει πως ο Δημητρακης εξυπηρετουσε τα σχεδια του Μελετη. Πως θα αντιδρασει; Θα καταφερει να θολωσει τα νερα; Θα καταλαβει ο Δουκας το παιχνιδι του; Η Πηνελοπη απογοητευμενη απο την αποτυχια του σχεδιου προσπαθει να πεισει τον Μελετη να εγκαταλειψει την προσπαθεια αλλα εκεινος δειχνει ανενδοτος. Ποιο θα ειναι το επομενο βημα του;  Η Ανετ ανησυχει μηπως σκεφτονται να κανουν καποια τρελα. Θα τους αποκαλυψει την αληθεια για τη συγγενεια τους; Οι τρεις αδερφες ερχονται για αλλη μια φορα σε συγκρουση καθως η Μυρσινη δε χανει ευκαιρια να σπερνει τη διχονοια, ενω ο Λαμπρος ενημερωνει τη Θεοδοσια πως πηγε σε δικηγορο και θα προχωρησει με το διαζυγιο. Πως θα αντιδρασει ο Μιλτιαδης οταν καταλαβει τι συμβαινει μεσα στο σπιτι του; Η Ελενη παλευει αναμεσα στα συναισθηματα της για το Λαμπρο και το μελλον της με το Θωμα.  Θα φορεσει τελικα το δαχτυλιδι του Κυπραιου η θα περιμενει το διαζυγιο του Λαμπρου;

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 104

Η Πηνελοπη και ο Μελετης παιρνουνε μια παρατολμη αποφαση για το μελλον τους, την ωρα που η Ανετ, ξεκινα μια αποπειρα να πλησιασει τον γιο της… παραλληλα ο Μιλτιαδης καταρρακωνεται απ’ οσα συμβαινουν στον γαμο του Λαμπρου, ομως, εκεινος ειναι αμεταπειστος στην αποφαση του. Την ιδια ωρα ο Νικηφορος βλεπει τα σχεδια του να ναυαγουν οταν πληροφορειται για το πραγματικο ποιον του Θεοτοκη ενω η Δροσω δεχεται μια αναπαντεχη επισκεψη απ’ την Ριζω που της φερνει… προξενιο. Ο Κλεομενης ανακοινωνει στην Πηνελοπη πως θα μετακομισουνε στο Λονδινο υστερα απ’ την αρνηση του Δουκα, σε καποιες απαιτησεις του, με την Πηνελοπη να βρισκεται σε αδιεξοδο. Ποιο πανουργο σχεδιο εχει και παλι στο μυαλο του ο Κλεομενης; Η Θεοδοσια μπαινει σε περιπετειες στην προσπαθεια της, να βρει χρηματα για να προσλαβει δικηγορο για το διαζυγιο ενω την ιδια ωρα ο Λαμπρος θετει μια ερωτηση στην Ελενη που απ’ την απαντηση της… θα κριθουν πολλα.

Αγριες μελισσες Επεισοδιο 105

O Κλεομενης ειναι αμεταπειστος στην αποφαση του, να φυγει με την Πηνελοπη στο Λονδινο. Τοτε, η Πηνελοπη θα προτεινει ενα παρατολμο σχεδιο στον Μελετη προκειμενου να ζησουν ελευθεροι τον ερωτα τους. Θα το αποδεχτει ομως ο Μελετης; Η Ασημινα πανικοβαλλεται οταν μαθαινει για την πολιορκια του Ιορδανη στην Δροσω, καθως βλεπει μια μελλοντικη απειλη στα σχεδια τους. Πως θα αντιδρασει οταν η Δροσω δειχνει να καμπτεται απ’ την πολιορκια του; Την ιδια ωρα ο συνεταιρισμος θα δεχθει ακομα ενα πληγμα ενω ο Νεστορας θα κανει μια σημαντικη ανακαλυψη για τον Κυπραιο, υστερα απ’ την επισκεψη ενος παλιου συμπολεμιστη του. Τα σχεδια του Νικηφορου να εμποδισει την βιομηχανικη ζωνη κινδυνευουν να τιναχτουν στον αερα, καθως ο Δουκας πληροφορειται τις υπογειες κινησεις του. Ο Λαμπρος εμμενει στην αποφαση του για το διαζυγιο, φερνοντας συνεχως την Θεοδοσια στα ορια της, με αποτελεσμα μια τυχαια συναντηση της με την Ελενη… να βαφτει με αιμα.