Εισαγωγή του Εορτολογίου "Σήμερα" στην ιστοσελίδα σας

Το Εορτολόγιο "Σήμερα" υπάρχει και σε web έκδοση για εισαγωγή στην ιστοσελίδα σας εντελώς δωρεάν! Μπορείτε με πολύ απλές αλλαγές στον κώδικα του δικτυακού σας τόπου να βλέπουν όλοι οι επισκέπτες σας:

  • Το ημερολόγιο στη γνωστή του μορφή με ανοιγοκλεινόμενα παράθυρα.
  • Τις Εικόνες των Αγίων σε μορφή slideshow.
  • Με λίγη ακόμα προσπάθεια μπορείτε να ενσωματώσετε τα κείμενα του εορτολογίου μέσα στο δικό σας κείμενο, χωρίς να εμφανίζεται σαν παράθυρο αποκομμένο απο τη γενικότερη σχεδίαση της σελίδας σας.

Δείτε τα ακόλουθα παραδείγματα, ή διαβάστε περισσότερα για τους κωδικούς που υποστηρίζονται.

Εισαγωγή ημερολογίου με μορφή πινάκων

Στο παρακάτω παράθυρο μπορείτε να συμπυκνώσετε τους πίνακες πατώντας τους τίτλους και να πλοηγηθείτε σε διαφορετική ημερομηνία. Για αλλαγή ημερομηνίας χρησιμοποιήστε το ποντίκι.

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"

Kώδικας HTML

<script type="text/javascript" charset="utf-8"
src="http://web.itoday.gr/load.js"></script>

<script>calendar(550,280,1+4,1,1);</script>

<p>Πηγή: <a href="http://www.itoday.gr">Λογισμικό "Σήμερα"</a></p>

Εισάγετε τον παραπάνω κώδικα στο σημείο της σελίδας σας που θέλετε να εμφανίζεται το ημερολόγιο. Με αλλαγή των αριθμών στις παρενθέσεις μπορείτε να αλλάξετε και διάφορες παραμέτρους εμφάνισης (όπως ύψος, πλάτος και πολλά άλλα). Περισσότερες πληροφορίες.

Σημαντικό: Πρέπει η υπερσύνδεση στο iToday.gr (η τελευταία σειρά) να υπάρχει, αλλιώς ο διακομιστής θα σταματήσει να στέλνει δεδομένα στη σελίδα σας (αν συνέβη αυτό διαβάστε εδώ). Μπορείτε όμως να τη μορφοποιήσετε για να ταιριάζει με τη σχεδίαση της σελίδας, ή να το βάλετε σε σημείο της σελίδα διαφορετικό από το μέρος που εμφανίζεται το κείμενο.

Υποστήριξη

Αν βρείτε οποιοδήποτε λάθος στην εφαρμογή ή έχετε οποιαδήποτε ιδέα για βελτίωση, επικοινωνήστε μαζί μας.