Χρήση της αντίστροφης μέτρησης

Για να προσθέσετε αντίστροφη μέτρηση σε γεγονότα, πρέπει να κάνετε το εξής:

Στο παράθυρο "επεξεργασία γεγονότων", επιλέγουμε μια εγγραφή και αφού πατήσουμε δεξί κλικ, επιλέγουμε "αντίστροφη μέτρηση".

Για να προσθέσετε αντίστροφη μέτρηση σε μια ονομαστική εορτή, τότε κάντε πρώτα "Αναζήτηση" (εισάγοντας μερικά γράμματα από το όνομα) και αφού βρείτε την εγγραφή εκτελέστε την παραπάνω διαδικασία.

Λειτουργεί και σε γεγονότα που συμβαίνουν σε συγκεκριμένη χρονιά (δηλαδή η στήλη "έτος" στον πίνακα είναι συμπληρωμένη) ή και χωρίς χρονιά. Για να επιλέξετε αν το γεγονός αφορά μια συγκεκριμένη χρονιά ή πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, επιλέξτες "Ετήσια επανάληψη" από το μενού της εγγραφής (δεξί κλικ με ποντίκι).10.11.2006. 20:08George on 17.06.2008. 15:10

A nice feature would be: "Remind me every day for x days before this event".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ on 05.09.2007. 14:24

Όλα καλά αλλά μετά τη λήξη της συγκεκριμένης ημερομηνίας, παρ όλο ότι έχει μπει και το έτος, συνεχίζει την αναφορά πχ : 364

> Μόλις περάσει το γεγονός, τότε δείχνει αμέσως πόσες ημέρες μένουν μέχρι την επόμενη επανάληψη (του χρόνου). Για να μην γίνεται αυτό αν το γεγονός δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, εισάγετε συγκεκριμένη χρονιά στην "Επεξεργασία Γεγονότων", και αφαιρέστε την επιλογή "Ετήσια επανάληψη" (δεξί-κλικ πάνω στην εγγραφή). Αν στη στήλη "Ετος" εμφανίζεται παύλα, τότε είναι επαναλαμβανόμενο πάντα. ΧάρηςΑφήστε ένα σχόλιο:::
9 + 8 =