Προσθήκη Γιορτών και Γεγονότων

Για να προσθέσετε μια γιορτή, όλες οι αλλαγές γίνονται από το παράθυρο "Επεξεργασία Γεγονότων" που εμφανίζεται από το μενου "Εργασίες".

Εστώ ότι θέλετε να προσθέσετε μια ημερομηνία γενεθλίων:

  • Στο παράθυρο "Επεξεργασία Γεγονότων" δημιουργήστε κατ'αρχήν ένα νέο φάκελο ή κατηγορία, που να γράφετε τα γενέθλιά φίλων σας. Αυτό γίνεται πατώντας το κουμπί "Νέα Κατηγορία" που είναι το δεύτερο αριστερά στο άνω μέρος του παραθύρου.
  • Θα εμφανιστεί η εγγραφή "Νέα κατηγορία". Με το mouse κάντε δεξί κλικ πάνω στην ετικέττα "Νέα κατηγορία" και επιλέξτε "Μεταβολή". Εισάγετε το κείμενο "Γενέθλια". Μπορείτε να βάλετε ότι τίτλο θέλετε, π.χ. "Γιορτές συνεργατών", "Ειδοποιήσεις εργασίας", "Φίλοι" κτλ.
  • Αν ανοίξετε νέα κατηγορία, αυτόματα εμφανίζεται και το "Νέο γεγονός". Επιλέξτε το, και στο δεξί τμήμα του παραθύρου, στο άνω μέρος, εισάγετε τον τίτλο της γιορτής, π.χ. "Γενέθλια Βασιλικής".
  • Αντίθετα, για να προσθέσετε και άλλη γιορτή, πατήστε το "Νέα εγγραφή" (το κουμπί τρίτο αριστερά) έχοντας επιλεγμένο τον φάκελο που θέλετε να εισαχτεί.
  • Τώρα, εχοντας επιλεγμένο το γεγονός (όχι τον φάκελο), επιλέξτε την ημερομηνία και εισάγετε προαιρετικά ένα σχόλιο στο δεξιό τμήμα του παραθύρου.
Αν επιλέξτε μια ημερομηνία, τότε το γεγονός θα εμφανίζεται στο ημερολόγιο κάθε χρόνο στην επιλεγμένη ημερομηνία. Υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το παράθυρο, όπως να ορίσετε αντίστροφες μετρήσεις, να ορίσετε μηνιαίες επαναλήψεις κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τα άρθρα εδώ: http://www.itoday.gr/kb/dates/ 

19.02.2009. 01:35manolis on 11.01.2010. 14:23

mprabo paidia poli kalo to programma sas..na rbtisv kati allo,tin ginekamoy thn lene mipos kserete pote giortazei?
eyxaristw poly

Manolis Tzanakis
Hlektrologos mixanikos

giannis on 18.05.2009. 10:40

para poly kalh doylia ena megalo mpravo se oloys toys sintelestes kai sas eyxaristo poly.....

george on 24.04.2009. 01:59

Πολύ καλό τέλεια δουλειά σας ευχαριστώ πολύΑφήστε ένα σχόλιο:::
2 + 5 =